Henkilökohtainen valmentajasi Rovaniemellä

Yhteystiedot

Etsitkö henkilökohtaista valmentajaa Rovaniemen alueelta? Olen personal trainer, jonka valmennuksessa treenataan ilolla ja intohimolla! Onpa tavoitteenasi sitten maltillisempi liikunnan ilon lisääminen tai kokonainen elämäntaparemontti, valmennuksessani löydät keinot päästä siihen. Valmennukset sopivat niin yksilöille, pareille, työporukoille kuin mies- ja naisryhmillekin. Teen myös ravintovalmennusta, jotta sinun olisi helpompi syödä terveellisesti kiireisenkin arjen keskellä.

Löydetään yhdessä liikunnan ilo! 

Liikunta- ja ravintovalmennukset räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Tämä näkyy niin treenin sisällössä kuin treenipaikoissakin. Harjoitella voi kotona, luonnossa, välineillä tai ilman, yksin tai ryhmässä. Lajit ja harjoitteet valitaan asiakkaan mieltymysten mukaisesti ottaen huomioon kehonhuolto. Käytän treenipaikkoja valitessani luovuutta, jolloin Rovaniemen maasto tarjoaa liikkujalle kiehtovia haasteita ja treenivälineeksi voi riittää pelkkä kehon oma paino. Ruokavaliota kohennetaan niin, että terveellisesti syöminen onnistuu arjessa helposti.


Lue alta lisää tarjoamistani palveluista! Näihin kuuluvat mm. personal training, kehonhuoltokurssi, ravintovalmennus sekä ryhmäliikunta. 

Katso täältä hinnasto!

Henkilökohtaista valmennusta sisällä ja ulkona

Henkilökohtaiseen liikuntavalmennukseen voidaan sisällyttää ulko- ja sisätreenejä. Valmennusta saat halutessasi myös sähköisesti. Laadin sinulle kuntosaliohjelman, kotiohjelman ja ulkotreeniharjoitteita toiveidesi mukaisesti.

Tehokas kehonhuoltokurssi

Kehonhuoltokurssi pitää sisällään neljä kertaa. Käytössä on foam roller ja pallot, joilla avataan lihaskalvoja. Fascia- eli lihaskalvokäsittelyllä huolletaan lihaksia niin, että lihas ja lihaskalvo saavat enemmän happea ja verenkierto paranee ja sitä myöten aineenvaihdunta myös parantuu. Fascia-käsittely sopii myös treeneistä palautumiseen.

Maistuvaa ravintovalmennusta

Ravintovalmennuksessani otetaan huomioon lautasmalli ja intuitiivinen syöminen. Ruokavalio muodostuu terveellisestä kotiruoasta, ja syöminen tehdään helpoksi ja säännölliseksi arjen kiireiden keskellä. Ravintovalmennuksessa kiinnitetään huomio ravintoaineiden suhteisiin ja annetaan eväät terveelliseen syömiseen missä vain.

Ryhmäliikuntatunteja moneen makuun

Vedän mielelläni ryhmäliikuntatunteja kaiken tasoisille liikkujille. Ryhmäliikuntatunnit voidaan pitää asiakkaan omassa tilassa sisällä tai ulkona. Tunteja on tarjolla seuraavissa lajeissa: tai chi, perusjumppa, kahvakuula ja Lavis-lavatanssijumppa. 

Hiihtoa ja juoksua oikealla tekniikalla

Henkilökohtaisena valmentajana tarjoan valmennusta myös hiihtoon ja juoksuun sekä vinkkejä maratoneja varten. Valmennuksessa luodaan toimiva treeniohjelma sekä pidetään huolta hyvästä tekniikasta.